AGAR BEZGLUTENOWY BIO 10 g - AMYLON
Symbol:
8594006662796
Dostępność:
Duża dostępność
3339
szt.
6.27
Zamówienie telefoniczne: 604218780 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
24 godziny
Cena przesyłki:
16
EAN:
8594006662796
agar* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Do kremów, polew, budyni, galaretek do ciast i dań z galaretą.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
10 g agaru rozpuścić w 1 litrze zimnej wody i w razie potrzeby dosłodzić. Gotować przez 3 minuty ciągle mieszając. Po ugotowaniu lekko ostudzić. Wlać do formy i pozostawić do zestalenia w lodówce. Agar można przygotować z sokiem owocowym lub z innym sokiem.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 700 kJ/167 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0,4 g
w tym cukry: 0,4 g
Białko: 0 g
Sól: 1,25 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
180
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
AMYLON (budynie, galaretki,kisiele,cukry, skrobie
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Kraj pochodzenia:
Czechy
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
AMYLON A.S., SVERMOVA 117, 580 36 HAVLICKUV BROD
Masa netto (g):
10
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
7.50
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
10.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
0.50