BATON Z GORZKIEJ CZEKOLADY NUGATOWEJ Z KROKANTEM Z ORZECHÓW LASKOWYCH BIO 35 g - VIVANI
Symbol:
4044889002553
Dostępność:
Duża dostępność
352
szt.
6.48
Zamówienie telefoniczne: 604218780 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
24 godziny
Cena przesyłki:
16
EAN:
4044889002553
surowy cukier trzcinowy*, pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH* (22 %), miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, krokant z ORZECHÓW LASKOWYCH* (8%) (surowy cukier trzcinowy*, syrop glukozowy z kukurydzy*, syrop karmelowy*), ekstrakt z wanilii Bourbon* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ciemna czekolada nugatowa z chrupiącymi kawałkami orzecha laskowego.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2354 kJ/566 kcal
Tłuszcz: 38,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15,2 g
Węglowodany: 45,6 g
w tym cukry: 40,2 g
Białko: 6,5 g
Sól: 0,01 g
ZALECANE WARUNI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 15 ℃ do 18 ℃.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
90
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
VIVANI (czekolady, batony, kakao instant)
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Kraj pochodzenia:
Niemcy
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
ECOFINIA GMBH, DIEBROCKER 17, 32051 HERFORD
Masa netto (g):
35
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
13.00
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
1.20
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
2.80