Uwaga! Wysyłki z kategorii Produkty Bakra wysyłane są z innego magazynu niż pozostałe produkty, istnieje więc możliwość otrzymanie dwóch przesyłek. Nie powiększa to jednak kosztów kurierskich.

BULION - KOSTKI WARZYWNE BEZGLUTENOWE BIO (6 x 11 g) 66 g - NATURAVENA

Symbol: 5902367409777
Dostępność: Duża dostępność
5.35
szt.
Zamówienie telefoniczne: 604218780 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
16
  • Paczkomaty InPost 16
  • Kurier 25
EAN:
5902367409777
SKŁADNIKI
sól morska, skrobia kukurydziana*, olej shea*, warzywa (10,5 %) (cebula*, pomidor*, por*, marchew*, papryka*, SELER*), olej słonecznikowy* czosnek*, przyprawy (gałka muszkatołowa*, kurkuma*), zioła* (natka pietruszki*, liść lubczyku*, liść selera*, rozmaryn*, tymianek*) (*certyfikowany składnik ekologiczny).

OPIS
Idealna do sporządzania wywarów, sosów, zup, marynat i innych potraw.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
rozpuścić jedną kostkę w 0,5 l wrzącej wody i wymieszać.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1405 kJ/337 kcal
Tłuszcz: 20 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,6 g
Węglowodany: 35 g
w tym cukry: 4,0 g
Błonnik: 3,2 g
Białko: 1,8 g
Sól: 33,3 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w suchym i chłodnym miejscu.
Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
NATURAVENA BIO
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Kraj pochodzenia:
Czechy
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Rolnictwo UE / spoza UE
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
BIO PLANET S.A., WILKOWA WIEŚ 7, 05-084 LESZNO
Masa netto (g):
66
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
6.00
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
8.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
2.00
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: