CZEKOLADA BIAŁA Z WIÓRKAMI KOKOSOWYMI BIO 100 g - RAPUNZEL
Symbol:
4006040189008
Dostępność:
Duża dostępność
74
szt.
15.72
Zamówienie telefoniczne: 604218780 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
24 godziny
Cena przesyłki:
16
EAN:
4006040189008
cukier trzcinowy Cristallino*, tłuszcz kakowy*, MLEKO pełne w proszku* (25 %), wiórki kokosowe* (9 %), emulgator: lecytyny (z SOI*), wanilia bourbon* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Wiórki kokosowe i wanilia Burbon, nadają jej wyśmienity smak i aromat.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2441 kJ/586 kcal
Tłuszcz - 41 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 21 g
Węglowodany - 47 g
w tym cukry - 47 g
Błonnik - 0,1 g
Białko - 8,0 g
Sól - 0,12 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
RAPUNZEL (kremy orzechowe, ketchupy, czekolady)
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Kraj pochodzenia:
Niemcy
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
RAPUNZEL NATURKOST GMBH, RAPUNZELSTRABE 1, D-87764 LEGAU
Masa netto (g):
100
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
11.00
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
1.50
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
8.50