CZEKOLADA MLECZNA Z MIGDAŁAMI BIO 100 g - RAPUNZEL
Symbol:
4006040196006
Dostępność:
Duża dostępność
365
szt.
17.57
Zamówienie telefoniczne: 604218780 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
24 godziny
Cena przesyłki:
16
EAN:
4006040196006
cukier trzcinowy Cristallino*, MLEKO pełne w proszku* (22 %), tłuszcz kakaowy*, MIGDAŁY* (18 %), masa kakaowa*, emulgator: lecytyny (z SOI*), wanilia Bourbon* (*certyfikowany składnik ekologiczny).
Masa kakaowa min. 34 %
OPIS
MIGDAŁY oraz wanilia Burbon, nadają jej wyśmienity smak i aromat.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2440 kJ/587 kcal
Tłuszcz - 41 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 19 g
Węglowodany - 42 g
w tym cukry - 39 g
Błonnik - 3,7 g
Białko - 11 g
Sól - 0,1 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
RAPUNZEL (kremy orzechowe, ketchupy, czekolady)
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Kraj pochodzenia:
Niemcy
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
RAPUNZEL NATURKOST GMBH, RAPUNZELSTRABE 1, D-87764 LEGAU
Masa netto (g):
100
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
11.00
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
1.50
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
8.50