Darmowa dostawa od 140 PLN

DZBANEK MIEDZIANY HAMMER 1,95 L - SATTVA

Symbol: 5903794183452
Dostępność: Mało
231.97
szt.
Zamówienie telefoniczne: 604218780 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
16
  • Paczkomaty InPost 16
  • Kurier 25
EAN:
5903794183452
OPIS
Miedziane naczynia już od starożytności wykorzystywano do przechowywania wody.
Zalecamy przechowywać wodę w miedzianym naczyniu przez minimum 8 godzin lub przez całą noc. Według Ajurwedy najlepiej pić 3 kubki takiej wody dziennie.

UWAGA:
Miedź jest przewodnikiem ciepła, dlatego używaj miedzianych naczyń tylko do zimnej wody, aby uniknąć poparzenia. Nie używaj ich do picia innych napojów niż woda. Miedź jest pierwiastkiem, który łatwo się utlenia. W związku z tym procesem jej kolor może ulec zmianie. Naturalnym zjawiskiem jest również występowanie plam na miedzianej powierzchni. Przebarwienia wynikające z naturalnych właściwości miedzi nie mają negatywnego wpływu na wodę pitną znajdującą się w miedzianym naczyniu.

SPOSÓB CZYSZCZENIA I KONSERWACJI:
Umyj miedziane naczynie letnią wodą z kroplą ekologicznego płynu do naczyń. Nie myj naczynia w zmywarce. Nie wystawiaj go na bezpośrednie działanie światła słonecznego. W celu uzyskania połysku miedzianej powierzchni, użyj kawałka cytryny i kropli octu lub pasty polerskiej do miedzi i wypoleruj powierzchnię naczynia.



Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
SATTVA (kadzidła, kosmetyki)
Kraj pochodzenia:
India
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Indie
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
Bombay Bazaar Ashish Hinduja, Al.. Krakowska 61a, 05-090 Sękocin Nowy
Masa netto (g):
780
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
16.00
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
23.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
13.50
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: