Darmowa dostawa od 140 PLN

ERYTRYTOL PUDER BEZGLUTENOWY 350 g - SANTINI

Symbol: 5908234462708
Dostępność: Duża dostępność
24.19
szt.
Zamówienie telefoniczne: 604218780 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
16
  • Paczkomaty InPost 16
  • Kurier 25
EAN:
5908234462708
SKŁADNIKI
erytrytol mielony (substancja słodząca)

OPIS
Erytrytol puder to zmielony oryginalny erytrytol pozyskiwany z bezglutenowych roślin zbożowych.
Ma zerową wartość kaloryczną. Charakteryzuje się wysoką słodkością (60-80 %) sacharozy. Ma zerowy Indeks Glikemiczny oraz bardzo niski Indeks Insulinowy II= 2.
Ze względu na poziom słodkości należy użyć nieco więcej erytrytolu niż zwykłego cukru.
Wypróbuj erytrytol puder w zdrowych deserach, koktajlach i wypiekach. Posyp nim naleśniki, gofry i ciesz się zdrowszą wersją swoich ulubionych dań.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 0 kJ/0 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Weglowodany: 99,8 g
w tym cukry: 0 g
w tym alkohole wielowodorotlenowe: 99,8 g
Błonnik: 0 g
Białko: 0 g
Sól: 0 g

UWAGA
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Nie podawać dzieciom do 3 roku życia

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w temperaturze poniżej 25 stopni Celsjusza
Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
SANTINI (ksylitol, gumy do żucia SPRY)
Kraj pochodzenia:
Polska
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
SANTINI JUSTYNA ZJAWIŃSKA, CHLEBOWA 4/8, 61-003 POZNAŃ
Masa netto (g):
350
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
13.00
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
20.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
6.00
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: