Darmowa dostawa od 140 PLN

KREM PISTACJOWO - KAKAOWY BEZGLUTENOWY BIO 190 g - ME GUSTO (SUPER FUDGIO)

Symbol: 5903205740694
Dostępność: Średnia dostępność
27.68
szt.
Zamówienie telefoniczne: 604218780 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
16
  • Paczkomaty InPost 16
  • Kurier 25
EAN:
5903205740694
SKŁADNIKI
syrop ryżowy w proszku*, cukier trzcinowy*, olej słonecznikowy*, proszek kokosowy*, pasta z pistacji* 10 %, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu* 5 %, guma arabska* (błonnik z akacji*), emulgator: lecytyny (ze słonecznika*) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Źródło błonnika pokarmowego.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2241 kJ / 540 kcal
Tłuszcz: 32 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,4 g
Węglowodany: 57 g
w tym cukry: 27 g
Błonnik: 3,5 g
Białko: 4,0 g
Sól: 0,07 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać MLEKO (łacznie z LAKTOZĄ), ORZESZKI ZIEMNE, SOJĘ i inne ORZECHY.

UWAGA
Dopuszcza się nieznaczne różnice pomiędzy poszczegółnymi partiami wynikające z naturalnego pochodzenia produktu.
Na powierzchni może wytrącać się olej, jest to naturalny proces i nie świadczy o złej jakości produktu.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
ME GUSTO (krówki wegańskie, czekolady, wafelki)
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Kraj pochodzenia:
Polska
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Pakistan
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
ME GUSTO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, BAŁTYCKA 4A/3, 81-707 SOPOT
Masa netto (g):
190
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
7.00
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
7.50
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
7.00
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: