Darmowa dostawa od 140 PLN

MĄKA PSZENNA JASNA TYP 550 BIO 1 kg - BIO LIFE (MĄKI PODLASKIE)

Symbol: 5901785342536
Dostępność: Duża dostępność
10.74
szt.
Zamówienie telefoniczne: 604218780 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
16
  • Paczkomaty InPost 16
  • Kurier 25
EAN:
5901785342536
SKŁADNIKI
mąka PSZENNA jasna, ekologiczna

OPIS
„Podlaskie Mąki Ekologiczne" pochodzą z Zielonych płuc Polski. Zarówno uprawa zbóż, przemiał oraz konfekcjonowanie odbywają się w okolicach Bielska Podlaskiego, 30 km od Puszczy Białowieskiej. Dzięki temu nasi Klienci mogą być pewni, że otrzymują produkt najwyższej jakości, wytwarzany zgodnie z tradycyjną recepturą przez podlaskich młynarzy. Potwierdzeniem najwyższej jakości naszych mąk jest uzyskany przez nie certyfikat ekologiczny. Podlaskie Mąki Ekologiczne idealnie nadają się do wypieku tradycyjnych chlebów jak również do wyrobu ciast, naleśników, bułek oraz pierogów. Na każdym z naszych opakowań mogą Państwo znaleźć inny przepis na tradycyjny Polski Chleb.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1419 kJ/335 kcal
Tłuszcz: 0,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 68 g
w tym cukry: 1,4 g
Białko: 12 g
Sól: 0,02 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SEZAM, SOJĘ oraz orzechy.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
Producent:
BIO LIFE (mąki)
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Kraj pochodzenia:
Polska
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Polska
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
BioLife Sp. z o.o. ul. Piłsudskiego 43 17-100 Bielsk Podlaski
Masa netto (g):
1000
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
10.00
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
18.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
8.00
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: