MAKARON PROTEINOWY (Z GROSZKU I RYŻU BRĄZOWEGO) CALAMARATA BEZGLUTENOWY BIO 250 g - PASTA NATURA
Symbol:
8050534148817
Dostępność:
Mało
16
szt.
10.32
Zamówienie telefoniczne: 604218780 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
24 godziny
Cena przesyłki:
16
EAN:
8050534148817
50 % mąka z zielonego groszku*, 50 % mąka ryżowa pełnoziarnista*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 9 - 10 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1489 kJ / 352 kcal
Tłuszcz: 2,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 66 g
w tym cukry: 2,0 g
Błonnik: 4,8 g
Białko: 15 g
Sól: 0,02 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
360
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
PASTA NATURA (makarony bezglutenowe)
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Kraj pochodzenia:
Włochy
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
PASTA NATURA SRL
Masa netto (g):
250
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
11.00
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
26.50
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
7.00