![MAKARON PROTEINOWY (Z GROSZKU ZIELONEGO) RURKA BEZGLUTENOWY BIO 250 g - BARTOLINI MAKARON PROTEINOWY (Z GROSZKU ZIELONEGO) RURKA BEZGLUTENOWY BIO 250 g - BARTOLINI](/images/wk048/4000-5000/MAKARON-PROTEINOWY-Z-GROSZKU-ZIELONEGO-RURKA-BEZGLUTENOWY-BIO-250-g-BARTOLINI_%5B4676%5D_480.jpg)
MAKARON PROTEINOWY (Z GROSZKU ZIELONEGO) RURKA BEZGLUTENOWY BIO 250 g - BARTOLINI
Symbol:
5901902004569
Dostępność:
Duża dostępność
170
szt.
13.66
Zamówienie telefoniczne: 604218780 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
24 godziny
Cena przesyłki:
16
EAN:
5901902004569
100 % ekologiczna mąka z zielonego groszku.
OPIS
Makaron z zielonego groszku jest wytwarzany w 100 % z mąki z zielonego groszku. Jest zdrową alternatywą dla tradycyjnych makaronów wytwarzanych z mąki pszennej, jest mniej kaloryczny i dostarcza wielu cennych składników.
Wysoka zawartość białka.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować we wrzącej wodzie (średni ogień) przez 5-6 minut (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody).
Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1432 kJ/342 kcal
Tłuszcz: 1,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 57 g
w tym cukry: 2,3 g
Błonnik: 10 g
Białko: 20 g
Sól: 0,08 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu (maksymalnie 25°C), z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
180
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
BARTOLINI (makarony)
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Kraj pochodzenia:
Polska
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
P.P.H. Tabit Sp. z o.o., Kołłątaja 44, 05-402 Otwock
Masa netto (g):
250
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
13.00
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
19.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
5.00