MANGO W CZEKOLADZIE CREAMY BEZ DODATKU CUKRÓW BIO 70 g - COCOA
Symbol:
5902565216771
Dostępność:
Duża dostępność
547
szt.
19.99
Zamówienie telefoniczne: 604218780 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
24 godziny
Cena przesyłki:
16
EAN:
5902565216771
czekolada* 55 % (tłuszcz kakaowy*, inulina*, substancja słodząca: erytrytol*, MIGDAŁY*, sproszkowany napój OWSIANY*, nieprażone ziarno kakao*, sproszkowany miąższ kokosowy*, naturalne aromaty, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), zawartość masy kakaowej minimum 31 %), suszone mango* 45 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Mango, jeden z najpyszniejszych owoców. W swojej wysuszonej formie zachowuje charakterystyczny, słodko winny smak. Czekolada w której kulki mango są zanurzone, tworzy wraz z owocem słodko-winno kremową kombinację. Czekolada Creamy, którą pokryty jest owoc, dzięki roztartym migdałom i miąższowi z kokosa, do złudzenia przypomina smakiem mleczną czekoladę. Produkt zdecydowanie dla amatorów "mlecznych", łagodnych smaków, mimo że nie zawiera MLEKA i jest w 100 % wegański.
Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1663 kJ / 397 kcal
Tłuszcz: 20 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g
Węglowodany: 48 g
w tym cukry: 33 g
w tym poliole: 8,0 g
Błonnik: 18 g
Białko: 4,4 g
Sól: 0,25 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne orzechy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
Producent:
COCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie)
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Kraj pochodzenia:
Polska
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
SUROVITAL MARCIN RENDAK KAROL SZWED S.C., ŚW. URSZULI LEDÓCHOWSKIEJ 5/18, 02-972 WARSZAWA
Masa netto (g):
70
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
8.00
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
13.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
2.00