Darmowa dostawa od 140 PLN

MAŚLAN SODU FORTE MAX BEZGLUTENOWY 100 KAPSUŁEK - HEMPKING (BIOWEN)

Symbol: 5904806120472
Dostępność: Średnia dostępność
77.47
szt.
Zamówienie telefoniczne: 604218780 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
16
  • Paczkomaty InPost 16
  • Kurier 25
EAN:
5904806120472
SKŁADNIKI
Sól sodowa kwasu masłowego (maślan sodu), otoczka mikrokapsułek (kwasy tłuszczowe - pochodzenie roślinne), hydroksypropylometyloceluloza (otoczka kapsułki).

Składniki w 1 kapsułce
Maślan sodu - 580 mg
w tym kwas masłowy - 415 mg

OPIS
Suplement diety.
Dzięki mikrokapsułce: zachodzi kontrolowane uwalnianie, substancja jest chroniona, substancja trafia do jelit, zwiększa się wchłanianie

ZALECANE SPOŻYCIE I INNE UWAGI
Zalecana porcja do spożycia w ciągu dnia: 1 kapsułka dziennie w trakcie posiłku.
Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
Zróżnicowany sposób żywienia oraz zdrowy tryb życia są podstawą prawidłowego funkcjonowania organizmu.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci. Trzymać w temperaturze pokojowej.
Chronić przed wilgocią oraz promieniami słonecznymi.

Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
90
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
HEMPKING (suplementy diety, kosmetyki)
Kraj pochodzenia:
Polska
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
Biodio Lab Sp. z o.o. , Ul. Choroszczańska 24, 15-732 Białystok
Masa netto (g):
58
SUPLEMENTY DIETY:
SUPLEMENTY DIETY
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
6.00
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
11.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
6.00
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: