Uwaga! Wysyłki z kategorii Produkty Bakra wysyłane są z innego magazynu niż pozostałe produkty, istnieje więc możliwość otrzymanie dwóch przesyłek. Nie powiększa to jednak kosztów kurierskich.

MIESZANKA NA FALAFEL BEZGLUTENOWA BIO 160 g - BAUCK HOF

Symbol: 4015637823942
Dostępność: Duża dostępność
9.17
szt.
Zamówienie telefoniczne: 604218780 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
16
  • Paczkomaty InPost 16
  • Kurier 25
EAN:
4015637823942
SKŁADNIKI
mielona ciecierzyca*, mąka z ciecierzycy*, sól, kminek*, pietruszka*, czosnek*, kolendra*, biały pieprz*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Na 16 falafeli: Mieszankę zalać 250 ml wrzącej wody i pozostawić na 15 minut do napęcznienia. Masę dobrze wymieszać i wilgotnymi dłońmi uformować kulki wielkości łyżeczki do herbaty. Smażyć na głębokim oleju do uzyskania złocistobrązowego koloru.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1414 kJ/336 kcal
Tłuszcz: 5,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g
Węglowodany: 43 g
w tym cukry: 2,6 g
Błonnik: 15 g
Białko: 18 g
Sól: 2,1 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY, SOJĘ, GORCZYCĘ, ŁUBIN, SELER i nasiona sezamu.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
BAUCK HOF (mieszanki do wypieków)
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Kraj pochodzenia:
Niemcy
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
BAUCK GMBH, DUHENWEITZ 4, 29571 ROSCHE
Masa netto (g):
160
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
10.00
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
17.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
3.00
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: