Uwaga! Wysyłki z kategorii Produkty Bakra wysyłane są z innego magazynu niż pozostałe produkty, istnieje więc możliwość otrzymanie dwóch przesyłek. Nie powiększa to jednak kosztów kurierskich.

MIGDAŁY W BIAŁEJ POLEWIE Z CYNAMONEM BIO 70 g - COCOA

Symbol: 5902565214371
Dostępność: Duża dostępność
15.80
szt.
Zamówienie telefoniczne: 604218780 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
16
  • Paczkomaty InPost 16
  • Kurier 25
EAN:
5902565214371
SKŁADNIKI
polewa* 65 % (cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, MIGDAŁY*, sproszkowany miąższ kokosowy*, cynamon cejloński* 4 %), MIGDAŁY* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny).
Zawartość masy kakaowej min. 36 %

OPIS
Migdałowa słodycz wzbogacona została kremową konsystencją białej polewy.
MIGDAŁY, biała polewa, cynamon cejloński tworzą unikalną kompozycję, która uwielbiana jest pod każdą szerokością geograficzną.
Idealna przekąska dla każdego, w każdym wieku i o każdej porze!
Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2590 kJ/696 kcal
Tłuszcz: 52 g
w tym kwasy nasycone: 18 g
Węglowodany: 21 g
w tym cukry: 21 g
Błonnik: 8,7 g
Białko: 13 g
Sól: 0,16 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać inne ORZECHY.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
COCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie)
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Kraj pochodzenia:
Polska
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
SUROVITAL MARCIN RENDAK KAROL SZWED S.C., ŚW. URSZULI LEDÓCHOWSKIEJ 5/18, 02-972 WARSZAWA
Masa netto (g):
70
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
10.00
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
13.50
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
2.50
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: