Uwaga! Wysyłki z kategorii Produkty Bakra wysyłane są z innego magazynu niż pozostałe produkty, istnieje więc możliwość otrzymanie dwóch przesyłek. Nie powiększa to jednak kosztów kurierskich.

MIGDAŁY W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g - COCOA

Symbol: 5908268768128
Dostępność: Duża dostępność
14.02
szt.
Zamówienie telefoniczne: 604218780 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
16
  • Paczkomaty InPost 16
  • Kurier 25
EAN:
5908268768128
SKŁADNIKI
czekolada* 65 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), MIGDAŁY* 35 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %.

OPIS
MIGDAŁY w czekoladzie COCOA to połączenie najszlachetniejszego z orzechów i surowej czekolady z charakterystyczna cytrusową nutą. Mimo solidnej warstwy czekolady na powierzchni migdała, ten ostatni przebija się ze swoim charakterystycznym orzechowym aromatem. Propozycja dla amatorów orzechów w intensywnej ciemnej czekoladzie.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 2474 kJ/597 kcal
Tłuszcz: 47 g
w tym kwasy nasycone: 20 g
Węglowodany: 27 g
w tym cukry: 27 g
Błonnik: 9 g
Białko: 10 g
Sól: 0,1 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać inne ORZECHY.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
270
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
COCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie)
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Kraj pochodzenia:
Polska
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
SUROVITAL MARCIN RENDAK KAROL SZWED S.C., ŚW. URSZULI LEDÓCHOWSKIEJ 5/18, 02-972 WARSZAWA
Masa netto (g):
70
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
9.00
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
11.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
2.00
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: