Uwaga! Wysyłki z kategorii Produkty Bakra wysyłane są z innego magazynu niż pozostałe produkty, istnieje więc możliwość otrzymanie dwóch przesyłek. Nie powiększa to jednak kosztów kurierskich.
OPIS
Tradycyjna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanej SOI. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Długość fermentacji SOI - minimum 1 rok.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1029 kJ/247 kcal
Tłuszcz - 12 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 2,1 g
Węglowodany - 7,3 g
w tym cukry - 0,8 g
Błonnik - 8,8 g
Białko - 23 g
Sól - 8,8 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać zboża zwierające gluten.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
146
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
Producent:
LIMA (sosy sojowe, kawy zbożowe)
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Kraj pochodzenia:
Japonia
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Japonia
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
LIMA N.V., GROENDREEF 101, 9880 AALTER
Masa netto (g):
300
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
5.00
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
16.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
13.50
Orientacyjny termin przydatności:
01.04.2028
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.