OCET RYŻOWY DO SUSHI NIESŁODZONY FILTROWANY BIO 250 ml (GENMAI SU VINEGAR)- TERRASANA
Symbol:
8713576173253
Dostępność:
Duża dostępność
380
szt.
20.36
Zamówienie telefoniczne: 604218780 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
24 godziny
Cena przesyłki:
16
EAN:
8713576173253
woda, ryż brązowy*, sól morska, fermentowane koji (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ocet ryżowy do sushi jest wykonana z wysokiej jakości składników ekologicznych, a także poddany jest długoterminowej fermentacji.
Użyj octu by nadać posmak sushi do ryżu, sałatek, sosów, gulaszu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 13 kJ/3 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 0,4 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 0 g
Białko - 0,4 g
Sól - 1,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
TERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne)
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Kraj pochodzenia:
Holandia
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Japonia
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
TERRASANA NATUURVOEDING B.V., WAAIER 10, 2451 LEIMUIDEN
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
5.80
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
19.20
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
5.80