Darmowa dostawa od 140 PLN

OLEJ RZEPAKOWY RAFINOWANY TŁOCZONY NA ZIMNO BIO 5 L - HORECA (EKKO)

Symbol: 4779048081260
Dostępność: Mało
117.84
szt.
Zamówienie telefoniczne: 604218780 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
16
  • Paczkomaty InPost 16
  • Kurier 25
EAN:
4779048081260
SKŁADNIKI
ekologiczny olej rzepakowy rafinowany tłoczony na zimno.

OPIS
Olej rzepakowy o wysokiej zawartości witaminy E i K. Źródło kwasów tłuszczowych Omega-3 i kwasu oleinowego.
Odpowiedni do przygotowania różnego rodzaju potraw zimnych i gorących w temperaturze nieprzekraczającej 220 stopni Celsjusza.
Można go mieszać z innymi olejami dzięki czemu powstają ciekawe kompozycje smakowe.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 3700 kJ/900 kcal
Tłuszcz: 99 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,56 g
kwasy tłuszczowe jednonienasycone: 66,48 g
kwasy tłuszczowe wielonienasycone: 23,39 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 0 g
Sól: 0 g
Omega-3: 5,52 g
Kwas oleinowy: 61,76 g
Witamina E: 15,87 mg (132 %)**
Witamina K: 72,3 µg (96,4 %)**

** - dzienna referencyjna wartość spożycia witamin (dla osoby dorosłej)

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, z dala od bezpośredniego działania promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Spożyć w ciągu 1,5 miesiąca od otwarcia.
Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
180
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
HORECA BIO - pozostałe
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Kraj pochodzenia:
Litwa
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
UAB EKKO LT, Raudondvaris village 1, Raudondvaris, LT-32101 Zarasai district, Lithuania
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
16.00
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
32.50
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
15.00
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: