Darmowa dostawa od 140 PLN

PASTA TAJSKA ZIELONE CURRY BIO 120 g - TERRASANA

Symbol: 8713576002751
Dostępność: Duża dostępność
17.80
szt.
Zamówienie telefoniczne: 604218780 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
16
  • Paczkomaty InPost 16
  • Kurier 25
EAN:
8713576002751
SKŁADNIKI
papryka chili zielona* (45 %), trawa cytrynowa*, szalotka*, czosnek*, sól, nasiona kolendry*, galangal*, skórka z limonki kaffir*, kminek*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Zielone curry to mieszanka tajskich przypraw z wyraźną nutą chili i trawy cytrynowej. Zielony kolor zawdzięcza zielonemu chili.
Wystarczy dodać mleczko kokosowe, warzywa oraz mięso aby zrobić pyszne danie. Podawaj z ryżem lub chlebem naan. Możesz również, podsmażyć warzywa i tofu w woku, dodać makaron i mleczko kokosowe. Gotuj przez kilka minut, do uzyskania pożądanej gęstości potrawy.
Produkt pasteryzowany. Opakowanie zawiera 8 sugerowanych porcji produktu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 317 kJ/76 kcal
Tłuszcz: 0,5 g
w tym kwasy nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 9,7 g
w tym cukry: 2,8 g
Błonnik: 9,6 g
Białko: 3,5 g
Sól: 13,9 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 6 miesięcy.
Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
180
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
TERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne)
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Kraj pochodzenia:
Tajlandia
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
TERRASANA NATUURVOEDING B.V., WAAIER 10, 2451 LEIMUIDEN
Masa netto (g):
120
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
5.00
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
9.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
5.00
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: