Darmowa dostawa od 140 PLN

PRZECIER POMIDOROWY 340 g - KROKUS

Symbol: 5906732624413
Dostępność: Duża dostępność
10.88
szt.
Zamówienie telefoniczne: 604218780 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
16
  • Paczkomaty InPost 16
  • Kurier 25
EAN:
5906732624413
SKŁADNIKI
pomidory, sól.

OPIS
Nasz przecier przygotowujemy z dobrze dojrzałych, gruntowych pomidorów. Świeże owoce przecieramy przez sita jak w domu. Dzięki temu przecier ma bardziej naturalną konsystencję w porównaniu do produktów wysoko-przemysłowych. Tak przygotowane pomidory zagęszczamy, rozlewamy do słoiczków i pasteryzujemy. Dzięki temu udaje się nam zachować smak dojrzałych na słońcu, letnich pomidorów.
Zupa pomidorowa z naszego przecieru smakuje jak ze świeżych pomidorów. Przecier można użyć jako sos pomidorowy do pizzy, do spaghetti, potraw typu chili con carne, fasolki po bretońsku, sosów do RYB, gołąbków, pulpetów itd.

Produkt pasteryzowany.

Na wieczku opakowania znajduje się propozycja podania.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 174 kJ/42 kcal
Tłuszcz: 0,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 9,0 g
w tym cukry: 6,0 g
Białko: 1,5 g
Sól: 0,5 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu przechowywać w lodówce.
Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
90
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
Kraj pochodzenia:
Polska
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Polska
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
Krokus Przetwórnia Owoców i Warzyw Czesław Caryk sp.j. Pająków 25 B, 26-704 Przyłęk
Masa netto (g):
340
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
7.00
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
13.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
7.00
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: