Darmowa dostawa od 140 PLN

SMALCZYK WEGAŃSKI Z MIGDAŁAMI BEZGLUTENOWY BIO 150 g - ZWERGENWIESE

Symbol: 4019736018087
Dostępność: Duża dostępność
15.67
szt.
Zamówienie telefoniczne: 604218780 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
16
  • Paczkomaty InPost 16
  • Kurier 25
EAN:
4019736018087
SKŁADNIKI
tłuszcz palmowy* (nieutwardzony), prażone MIGDAŁY* (14 %), olej słonecznikowy*, suszone jabłko*, suszona cebula*, MIGDAŁY* 2 %, sól, sos SOJOWY* (woda, SOJA*, sól), syrop jabłkowy*, koncentrat pomidorowy*, marchew*, SELER*, pieprz*, papryka*, koncentrat soku z cytryny*, koper włoski*, kminek*, pieprz cayenne*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Bazę smalczyku stanowią naturalne, ekologiczne tłuszcze roślinne.
Produkt w 100 % pochodzenia roślinnego, idealny dla wegan i wegetarian oraz dla wszystkich, którym zależy na wzbogaceniu jadłospisu w roślinne produkty o dobrym składzie.
Idealny do smarowania kanapek i jako dodatek do potraw.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 3164 kJ/768 kcal
Tłuszcz: 78 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 32 g
kwasy tłuszczowe jednonienasycone: 38 g
kwasy tłuszczowe wielonienasycone: 8,5 g
Węglowodany: 9,4 g
w tym cukry: 4,5 g
Błonnik: 2,9 g
Białko: 5,6 g
Sól: 0,9 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C.
Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
ZWERGENWIESE (pasty, musy, sosy)
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Kraj pochodzenia:
Niemcy
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
ZWERGENWIESE NATURKOST GMBH, LANGACKER 1, D-24887 SILBERSTEDT
Masa netto (g):
150
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
8.18
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
6.50
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
8.18
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: