Darmowa dostawa od 140 PLN

WAFELEK Z SAMOPSZY Z KREMEM MLECZNO - KAKAOWYM W POLEWIE Z MLECZNEJ CZEKOLADY BEZ DODATKU CUKRÓW BIO 40 g - HARMONICA

Symbol: 3800218258685
Dostępność: Duża dostępność
6.02
szt.
Zamówienie telefoniczne: 604218780 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
16
  • Paczkomaty InPost 16
  • Kurier 25
EAN:
3800218258685
SKŁADNIKI
wafelek* (pełnoziarnista mąka z PSZENICY samopszy*, olej słonecznikowy*, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, sól), krem* (inulina z agawy*, olej kokosowy*, pasta słonecznikowa*, pełne MLEKO w proszku*, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu*, przeciwutleniacz: ekstrakty z rozmarynu*), czekolada* (oligofruktoza*, tłuszcz kakaowy*, miazga kakaowa*, odtłuszczone MLEKO w proszku*). (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa minimum: 43 %

OPIS
Chrupiący, klasyczny baton waflowy z mlecznej czekolady z wyłącznie ekologicznych składników, wytwarzany w tradycyjny sposób, bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2319 kJ / 555 kcal
Tłuszcz - 33 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 20 g
Węglowodany - 55 g
w tym cukry - 3,4 g
Błonnik - 14,6 g
Białko - 10 g
Sól - 0,3 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ, SEZAM, ORZESZKI ZIEMNE, orzechy

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł światła słonecznego

Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
Producent:
HARMONICA (wafelki)
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Kraj pochodzenia:
Bułgaria
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
Bio Bulgaria Ltd. 55A Nikola Petkov Blvd, Sofia, Bulgaria
Masa netto (g):
40
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
4.00
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
1.60
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
17.00
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: