Darmowa dostawa od 140 PLN

ŻELKI MISIE BEZ ŻELATYNY BEZGLUTENOWE BIO 400 g - BIOMINKI

Symbol: 5902605417885
Dostępność: Duża dostępność
37.00
szt.
Zamówienie telefoniczne: 604218780 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
16
  • Paczkomaty InPost 16
  • Kurier 25
EAN:
5902605417885
SKŁADNIKI
syrop glukozowy*, cukier*, koncentraty soków owocowych* 3,47 % (jabłkowy* 0,9 %, pomarańczowy* 0,78 %, cytrynowy* 0,52 %, z czarnej porzeczki* 0,52 %, ananasowy* 0,5 %, malinowy* 0,25 %), substancja żelująca: pektyna, regulator kwasowości (winiany sodu, winiany potasu), kwas: kwas cytrynowy, owocowe i roślinne wyciągi barwiące (spirulina*, krokosz barwierski*, dynia*, jabłko*, marchew*, czarny bez*), naturalne aromaty (jabłkowy, cytrynowy, ananasowy, malinowy, pomarańczowy, z czarnej porzeczki), substancja glazurująca: wosk carnauba* (*certyfikowany składnik ekologiczny).

OPIS
Ekologiczne żelki stanowią wyśmienitą przekąskę dla dzieci w szkole, w domu i na spacerze.


WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1313 kJ / 309 kcal
Tłuszcz - 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,1 g
Węglowodany - 76 g
w tym cukry - 56 g
Białko - 0 g
Sól - 0,85 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
BIOMINKI (przekąski dla dzieci, kaszki)
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Kraj pochodzenia:
Niemcy
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Rolnictwo UE / spoza UE
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
BIO PLANET S.A., WILKOWA WIEŚ 7, 05-084 LESZNO
Masa netto (g):
400
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
8.00
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
12.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
5.00
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: