Darmowa dostawa od 140 PLN

GRAVIOLA EKSTRAKT PROSZEK 100 g - SOUL FARM

Symbol: 5905669640206
Dostępność: Mało
33.56
szt.
Zamówienie telefoniczne: 604218780 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
16
  • Paczkomaty InPost 16
  • Kurier 25
EAN:
5905669640206
SKŁADNIKI
ekstrakt z owoców gravioli (Annona muricata L.) standaryzowany na zawartość 10 % flawonoidów (DER 20:1).

Składniki w porcji dziennej - 1 g
ekstrakt z owoców gravioli (Annona muricata L.) - 1 g
w tym flawonoidy - 0,1 g

OPIS
Suplement diety.

SPOSÓB UŻYCIA
1 g produktu (pół płaskiej łyżeczki) rozpuścić w 100 ml wody, soku lub dowolnym ulubionym napoju. Spożywać raz dziennie w trakcie posiłku.

ZALECANE SPOŻYCIE I INNE UWAGI
Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia.
Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek ze składników preparatu.
Stosowanie suplementu diety w okresie ciąży lub w okresie karmienia piersią należy skonsultować z lekarzem.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu w temperaturze pokojowej. Suplement diety powinien być przechowywany w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
90
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
SOUL FARM (witaminy i ekstrakty)
Kraj pochodzenia:
Chiny
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Chiny
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
SOUL - FARM MACIEJ FOSZCZ, JANOWICKA 138, 43-334 BIELSKO-BIAŁA
Masa netto (g):
100
SUPLEMENTY DIETY:
SUPLEMENTY DIETY
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
10.90
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
18.20
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
4.00
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: