Darmowa dostawa od 140 PLN

SOK Z MŁODEGO JĘCZMIENIA SPROSZKOWANY BIO 150 g - BIO ORGANIC FOODS

Symbol: 5901549747119
Dostępność: Mało
120.82
szt.
Zamówienie telefoniczne: 604218780 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
16
  • Paczkomaty InPost 16
  • Kurier 25
EAN:
5901549747119
SKŁADNIKI
ekologiczny sok z młodego JĘCZMIENIA sproszkowany 100 %.

OPIS
Suplement diety.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Do słoika lub szejkera wlać szklankę niegazowanej wody lub dowolnego soku owocowego o temperaturze pokojowej. Wsypać sproszkowany sok do wody (płaska łyżeczka od herbaty to około 1 gram), całość zakręcić i energicznie potrząsać przez 10 sekund. Sok należy pić bezpośrednio po przyrządzeniu.

ZALECANE SPOŻYCIE I INNE UWAGI
Zalecana porcja dzienna to 2 gramy proszku, z którego należy przygotować dwie szklanki soku. Jedną szklankę należy wypić rano na czczo 30 minut przed śniadaniem oraz jedną szklankę należy wypić wieczorem minimum 2 godziny po kolacji, najlepiej tuż przed snem. Sok pić małymi łykami przytrzymując przez kilka sekund w ustach.
Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w chłodnym i suchym miejscu, w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
Producent:
BIO ORGANIC FOODS (suplementy diety)
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Kraj pochodzenia:
Stany Zjednoczone
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
BIO ORGANIC FOODS ul. Gościnna 16 16-001 Ignatki
Masa netto (g):
150
SUPLEMENTY DIETY:
SUPLEMENTY DIETY
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
7.00
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
13.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
7.00
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: