Darmowa dostawa od 140 PLN

KAKAO CRIOLLO W PROSZKU FAIR TRADE BEZGLUTENOWE BIO 250 g - BECKS COCOA

Symbol: 4016600101760
Dostępność: Duża dostępność
33.45
szt.
Zamówienie telefoniczne: 604218780 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
16
  • Paczkomaty InPost 16
  • Kurier 25
EAN:
4016600101760
SKŁADNIKI
ekologiczne kakao, regulator kwasowości: węglany potasu

OPIS
Znakomitej jakości kakao - intensywnie pikantne, bez dodatku cukru. Wyjątkowy smak wprost z Ameryki Środkowej przeniesie Cię wprost do serca tego regionu, oferując czystą rozkosz dla zmysłów. Kakao idealnie rozpuszcza się w ciepłym MLEKU, tworząc aksamitną konsystencję, bez potrzeby gotowania. To napój, który zachwyca swoją głębią i autentycznym, intensywnym smakiem.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1 łyżkę proszku zalać 250 ml spienionego MLEKA (max. 78°C), dobrze wymieszać. Zamiast MLEKA można użyć napoju sojowego lub migdałowego.
Nie mieszać z wodą.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1496 kJ/362 kcal
Tłuszcz: 21 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g
Węglowodany: 9,4 g
w tym cukry: <0,5 g <br/>Białko: 20 g
Sól: 0,04 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
90
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
BECKS COCOA (kakao, czekolady do picia na gorąco)
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Kraj pochodzenia:
Niemcy
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
PIT SÜßWAREN UND NÄHRMITTELFABRIK HOFFMANN GMBH & CO.KG, REICHENBERGERSTRAßE 36, 83071 STEPHANSKIRCHEN
Masa netto (g):
250
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
8.60
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
11.40
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
8.60
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: