Darmowa dostawa od 140 PLN

KAKAO NISKOTŁUSZCZOWE W PROSZKU BIO 280 g - TERRA ETICA

Symbol: 3483981901875
Dostępność: Duża dostępność
33.87
szt.
Zamówienie telefoniczne: 604218780 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
16
  • Paczkomaty InPost 16
  • Kurier 25
EAN:
3483981901875
SKŁADNIKI
ekologiczne kakao niskotłuszczowe w proszku.

OPIS
Doskonały dodatek do ciast, deserów, naleśników. Posiada lekko gorzkawy, charakterystyczny smak. Nadaje wypiekom czekoladowego aromatu.
Nie zawiera cukru. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego i białka.

Świetny pomysł na deser:
- Kakao na gorąco z pianką
- Kakao z pomarańczową nutą
- Naleśniki z kakao
- Sernik z okruszkami kakao
- Kakao korzenne

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Jako napój: Wymieszać 1-3 łyżeczki kakao z odrobiną gorącego mleka. Następnie dodać pozostałe MLEKO i cukier. Aby uzyskać jeszcze bardziej kremową konsystencję kakao, podgrzewaj je delikatnie przez kilka minut.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1449 kJ/346 kcal
Tłuszcz: 11 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,5 g
Węglowodany: 14 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 46 g
Białko: 25 g
Sól: 0,3 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY, MLEKO (łącznie z laktozą), JAJA, SOJĘ, ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, SELER i SIARCZYNY.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
TERRA ETICA (kawy, czekolady do picia, kakao)
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Kraj pochodzenia:
Francja
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
SCOP CAFE MICHEL, LOUIS DE BROGLIE 5, 33600 PESSAC
Masa netto (g):
280
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
10.50
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
12.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
10.50
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: