MISO SHIRO (PASTA Z RYŻU I SOI) BIO 300 g - LIMA
Symbol:
5411788041249
Dostępność:
Duża dostępność
154
szt.
38.74
Zamówienie telefoniczne: 604218780 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
24 godziny
Cena przesyłki:
16
EAN:
5411788041249
ryż* (63 %), SOJA* (23 %), woda, sól morska (6,3 %), Aspergillus oryzae. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Tradycyjna, bardzo delikatna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanego ryżu z dodatkiem SOI. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już w 1300 roku. Długość fermentacji ryżu - kilka dni. Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 812 kJ/193 kcal
Tłuszcz - 4,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,7 g
Węglowodany - 29 g
w tym cukry - 26 g
Błonnik - 2,0 g
Białko - 9,1 g
Sól - 5,0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać zboża zwierające gluten.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
146
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
LIMA (sosy sojowe, kawy zbożowe)
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Kraj pochodzenia:
Japonia
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Japonia
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
LIMA N.V., GROENDREEF 101, 9880 AALTER
Masa netto (g):
300
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
5.00
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
16.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
13.50